sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tosi paha mieli

Asiat on hyvin! Tai niinkuin eräs ryhmäläiseni sanoi painokkaasti: "Mulla on oikeesti ihan hyvä elämä!" (terkkuja vaan!) Tämä postaus kumpuaa Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan innoittamana (Mielensäpahoittaja on tämän vuoden lukukokemuksissa ihan top 3:ssa). Kirjoitan siis mielen pahoittamisesta innostuneesti ja hymyssä suin. Tässä kohtaa tulee mieleen toinenkin tuttu, joka oikein ärsyyntyneessä mielentilassa tapasi sanoa: "Nyt kyllä viluttaa t:llä!"

Mistä sitä oikein pahoittaa mielensä?

    #  Rumista sanoista, jotka itseen tai läheiseen kohdistuvat (nimittely, äänekäs komentelu, mitätöinti,   mustamaalaaminen, koulukiusaaminen on pahimmasta päästä)

    ?  Oletuksista (jotka itse asiassa kertovat enemmän olettajasta kuin oletetusta), vääristä määritelmistä

    *  Epäoikeudenmukaisuudesta, rasistisuudesta

    $  Ihmisten asettamisesta arvojärjestykseen ulkoisten tekijöiden mukaan (kauneus, titteli, rahapussin tai       vyötärön paksuus, automerkki, talon koko, näkyvyys)

    !  Huonosta palvelusta (autokaupoilla, kun olemme miehen kanssa ostamassa perheen yhteistä autoa ja myyjä puhuu vain miehelle ARGH! tai Ranskassa antiikkikaupassa, kun kiellettiin koskemasta mihinkään ja lopuksi myyjä kiitti venäjäksi, varmasti ihan vaan vittuillakseen!)

    £  Huijaamisesta (murhaavia katseita Roomaan sadattelevalle taksikuskille ja Versacen miehelle)

    ¤  Pitkästä harmaasta auringottomasta kaudesta (muttei syksylläkään ihan joka päivä viitsi mieltänsä pahoittaa)

    {  Fyysisen koskemattomuuden rikkomisesta (kun ei ole lupaa koskea, rock-konserteissa ne etuilevat tuuppijat, suuhun puhuminen niin että kuola roiskuu naamalle)

     ~ Tavaran hukkaamisesta (oma moka, mutta silti)

    +  Kuuntelemattomuudesta

Tänään ei tule muuta mieleen. Täytyy täydentää listaa, jos huomaan olevani pahoilla mielin. Sitä ennen voi ärsytyksen väreitä hakea Pasan ja Atpon kirjoista Suuri suomalainen vitutuskirja, Eniten vituttaa kaikki, Toiseksi eniten vituttaa kaikki ja Kolmanneksi eniten vituttaa kaikki. Panevat mielensä pahoittamisen vielä vähän pidemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti