perjantai 6. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 6

Hyvää Itsenäisyyspäivää suomalaiset ! Ei tullut kutsua Tampere-talolle, mutta eilisillan kipsuttelimme Vanajanlinnan jo perinteeksi muodostuneissa itsenäisyysjuhlissa.

Lila ei ole normaalisti minun värini lainkaan. Jostain kummallisesta mielenhäiriöstä hankin nämä satiiniset avokkaat isäni 70-vuotissyntymäpäiville. Kengät löytyivät Citymarketin alehyllystä (ovh 39e) alle kahdellakympillä. Löysin sitten tuolla erotuksella samaa sävyä olevan pikkulaukun  :D


Näiden kenkien takaa löytyy siis tarinaa juhlista. Isän syntymäpäivät vietettiin heinäkuun lopulla jumalattoman kuumana päivänä. Isäni on varmaan Putouksen Pastori Usko Eevert Luttisen jälkeläisiä... https://www.google.fi/#q=pastori+luttisen+sananmuunnokset Hän nimittäin kääntää aivan kaikki lauseet nurin niskoin. Olimme tehneet isällemme sisareni kanssa T-paidan "Suomen Sananmuunnosseuran kunniajäsenelle".  Paidan taakse kirjoitimme päivän menun:
Pennuille Jaffaa
Viskiä tutuille
Pikkaset kahvit
Viron pottuja
Pussi nuudelia
Kokattua kalaa
jne jne jne

Allekirjoituksena oli tietysti kaikki seuran jäsenet, Pentti Hirvosesta Kuukerin Nelliin.

Ja isukki piti paitaa päällään koko juhlapäivän!

Juhlissa tanssittiin hikisessä autotallissa ja laulettiin myös karaokea. Kuka on laulanut kappaletta "Pojat" kummitätinsä kanssa? Minä ainakin!3 kommenttia:

  1. Ps. Annoin eilen väärää tietoa... Näillä liloilla olin Vanajanlinnassa.. Viime metreillä vaihtui naisen mieli, mutta siihen oli syy: en löytänyt mustaa pikkulaukkua mistään..

    VastaaPoista
  2. Lila, eli lähes violetti, on aina tyylikäs väri. Krhm. Nuorempana ihminen voi ostaa edullisesti kenkiä ja keekoilla nättinä. Vanhatätinä alkaa arvostaa kengän istuvuutta sen selälle antamaa tukea. Luopumista on ihmisen elämä. Tätimalleja on harvemmin violetteina. Leena.

    VastaaPoista
  3. Nää oli vähän niinku Leena sinä mielessä kuvatut :D Lady Lilac

    VastaaPoista