keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 4

Tänään ei ole kirpputorikenkäpäivä! Nämä keltaiset nilkkurit ostin Ideaparkista (kavereiden kesken Idioottiparkki). Yhden käytävän perimmäisessä nurkassa aukeaa Warehouse, joka myy outlet-hinnoin merkkivaatteita ja kenkiä. Käyn siellä hypistelemässä aika ajoin, lähinnä teinejä sinne kuljettaessani.

Olimme omien ja ystävättären nuorten kanssa shoppailureissulla nyt tänä syksynä, kun huomasin keltaiset kaunottaret hyllyllä. Reilu vuosi sitten alkanut keltaisvillitys on siis jatkunut... Kokeilin... Pyörittelin... Kipsuttelin... Katsoin kenkien pohjaa, hinta 14.95e. Kassalle ja kotiin ;)

Avoimen maan aikana ehdin kuljeskella näillä Tampereella siistissä sisätiloissa ja Hämeenlinnassa. Senhän tietää, mitä siitä seuraa näillä mukulakivitetyillä kaduilla. Rouva koikkelehti kuin muutamassa promillissa ja päätti, että näillä mennään autosta kauppaan parkkihallien kautta, ravintolaan taksilla etuovelle tai varmistetaan, ettei kulkureitillä ole epätasaisuuksia. Mikä siinä onkaan, että jossain vaiheessa järki ja käytännöllisyys jäävät tunteiden ja estetiikan jalkoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti