torstai 12. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 12

Olen vienyt itselleni turhiksi ja pieneksi jääneitä vaatteita Hämeenlinnan Fidaan (lähetystori -kirppis). Uskon, että se on yksi tapa tehdä hyvää. Tuntuu sitä paitsi jotenkin pahalta heittää roskiin käyttökelpoisia vaatteita ja kenkiä.

Jos olen Fidaan vienytkin, olen sieltä kantanut myös kotiin aika läjän käyttökelpoista... Tässä eräs esimerkki: O.i.s:n keinonahkaiset tummanharmaat korkkarinilkkurit, 8e. Korkoa on 8 cm ja platformia pari senttiä. Kärki on lievästi lapikasmaisen pystynokkainen. Ostin nämä hiljattain, marraskuussa, ja niistä on muodostunut ihan lempikenkäni. Päkiän alle vaan silikonia niin kummasti jaksaa tassutella ja seisoa.

Työpaikkani pikkujouluissa tosin jalat joutuivat koville näiden kanssa. Työkaverit saivat päähänsä, että kilometrin matkaan ei taksia käytetä vaan siirtymä kävellään. Siinähän se taittui matka baariin pienillä tauoilla ja helium -palloa kantaen. Voihan siitä pallosta kuvitella olleen nostetta... Lauantaiaamuna oikean jalan ukkovarvas ja kaksi seuraavaa olivat umpipuuduksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti