tiistai 24. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 24

Hyvää Joulua Kaikille ! Joulun värejä ovat kulta, harmaa, vihreä, valkea ja nykyisin sininenkin. Mutta ennen kaikkea punainen!

Nämä punaiset nilkkurit olkoot tämän kalenterin viimeinen pari!

Olin menossa muutamia vuosia sitten Helsinkiin Suomen Kirjallisuusterapiayhdistyksen kokoukseen. Lähdin hyvissä ajoin aamupäivällä, että ehdin kierrellä keskustan kauppoja. Olin varustautunut ihan toisilla (mukamas hyvillä kävellä) kengillä matkaan ja kävellyt päkiäni uuvuksiin. Oli aivan pakko ostaa Forumista nämä! Taitavat olla kalenterisarjan hintavimmat popot. En muista edes hintaa, mutta ei mennyt kipurajan alle.

Näistä kengistä tulee aina mieleen David Bowien kappale Let´s dance! "Put on your red shoes and dance..."
http://www.youtube.com/watch?v=N4d7Wp9kKjA

Pannaan siis jouluaaton kunniaksi tanssiksi. Joku haluaa Nissepolkan toinen Tonttujen jouluyön.

3 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua!
  Tanssitaan vaikka tämän tahdissa: "Voi kuinka hassusti se sattuikaan, joulupukin partaan valkeaan, mikä nauru syntyiskään jos isä sais tietää tään, että joulupukki suukon sai?"

  VastaaPoista
 2. Kiitetty Satu! Tämä on ollut paras joulukalenteri ikinä. Joka päivä olen kiirehtänyt katsomaan, millaiset popot on esittelyssä. Kenkätarinat eläköön!!! Tavaroiden tarinat jakoon!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kiva, että popojen parissa on viihdytty. Mitähän sitä sitten keksisi ensi vuoden jouluksi? Hattujen tarinoita? Kiitos palautteesta Kertturi-muru! Parhauksia sinullekin!

  VastaaPoista