tiistai 3. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 3

Onpa olleet hauskat kaksi ensimmäistä kenkäkalenteripäivää. Olen saanut tosi paljon kommentteja =) Suurin osa naisväeltä, mutta onpa joukossa yksi miespuolinen ystävänikin, jonka mielestä kalenteripäivä kakkosen kengät eivät olleen ollenkaan minun näköiseni. Heh! Mielikuvien voimaa ja yllätyksiä!

Tänään olkoon vaaleanpunainen päivä! Kohti itsenäisyyspäivää mennään ja edelleen pikkujoulukautta on jäljellä. Ja arjestakin voi tehdä juhlaa, vaikka kipsuttelemalla näillä yhden tiistain!

Vaaleanpunaiset söpöläiset tulivat Suomeen matkalaukussani Roomasta noin 9 vuotta sitten. Olimme mieheni kanssa kahdestaan kevätmatkalla, vaeltelimme Villa Borghesella, Palatinus-kukkulalla, Colosseumilla, Circus Maximuksella, Fontana di Trevillä ja tietysti Espanjalaisilla portailla.

Rooma oli ihana, roomalaiset eivät. Matka oli ikimuistoinen huonojen kohtaamisten vuoksi. Ensimmäinen taksikuski uhkasi heittää laukkumme Tiber-jokeen, huijari puijasi meiltä Vatikaaniin mennessämme 50 e ja sain raivokohtauksen tarjoilijalle yhdessä Rooman kuuluisimmista kahviloista. Sattumalta löysimme hieman sivummalla olleelle kujalle, jossa oli paikallisten markkinat.  Sieltä ostin matkamuistoksi itselleni nämä viidellä eurolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti