lauantai 21. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 21

Tähän postaukseen liittyy kahdet kengät.

Puukengät ovat yksi intohimoni. Omistan niitä varmaan kuusi paria. Tässä kahdet. Toiset ovat Espritin ja toiset Anttilan valikoimasta. Liki sama malli, sama käyttömukavuus. Näitäkin voisi siis käyttää eriväripareina.

Olen löytänyt nämäkin kengät Kantolan Kammarista. Ensin löytyivät valkea kolmisen vuotta sitten (hinta 8 e). Muutaman viikon kuluttua siitä mustat (4 e).

Nämä ovat nopeat kengät pukea ja riisua. Mustat ovat olleet vakiona matkavarustuksessa monikäyttöisyytensä vuoksi mm. Espanjassa Costa Blandalla ja Englannissa Lontoossa. Niihin on jo kertaalleen vaihdettu koko kumipohja kovan kulutuksen vuoksi.

Lontooseen liittyy tämä juttu. Kuljeskelimme Nottin Hillin alueella Portobello Roadin katumarkkinoilla. Siellä on ihania kivijalkakauppoja ja lauantaisin kojuja täynnä matkamuistoja, rihkamaa, antiikkia ja kaikkea mahdollista. Pysähdyimme erään kojun luo, jossa myytiin paitoja, toppeja ja laukkuja. Näytin tyttärelleni mustaa rintaliivitoppia, jossa oli rintavarustuksessa niittejä valtoimenaan. Myyjä oli pienikokoinen aasialaismies ja innostui heti tekemään kanssani kauppaa. Yritin selittää, että ehei, ei tuo minulle mahdu. Mies kertoi, että kojussa sisällä hänellä on suurempiakin. "Madam, you could use them as a battle bra!" ("Rouva voisi käyttää näitä taistelurintaliiveinä!")

En kuitenkaan haksahtanut kauppamiehen tarjoukseen, mutta näihin nudenvärisiin korkkareihin kyllä. Olen kahdesti aiemminkin käynyt Lontoon reissulla samassa kenkäkaupassa ja ostanut sieltä kengät. Nyt siellä oli koko varasto 5 puntaa /pari. Ei ihan taistelukorkkarit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti