sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 8

Sinivalkoista askellusta J.Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivänä!

Olen aika keltanokka vieläkin nettikauppojen käyttäjänä. Nämä huikean korkeat kiilapohjasandaalit ostin muistaakseni Nellystä. Jossain tarjouksessa ne siellä olivat, alle 20 e, mikä on useimmiten kipurajani pikkukenkien suhteen.

Olen matala ihminen, 160 cm. Tuommoinen reilu 10 cm lisää pituutta tuo aika paljon myös näköalaa lisää. Näihin popoihin liittyy tarina vappukarkeloista paikallisella amerikanautotallilla.

Ystävämme ovat tallissa osakkaina ja saamme kutsun vappujuhliin joka vuosi. Tänä tiettynä vuotena meitä oli valistettu varmasti olemaan paikalla, koska siellä odotti mojova yllätys. Miten pidetään hullua jännityksessä???

Paikalla oltiin ja näillä kiilapohjilla tanssahdeltiinkin, uskokaa tai älkää. Ensin lavalla soitti paikallinen rock a billy -bändi. Minun tavallisesti niin tanssimattomaan mieheenikin tuli vauhtia ja hän pyörittelikin minua parketilla ihan kiitettävästi. Seuraavaksi lavalle kutsuttiin se yllätys: Sturm und Drang!!! Hekottelimme hetken, kun nuoria miehiä nousi lavalle ja olimme aivan varmoja, että nyt ovat vaan jotkut tallin omat pojat naamioituneet... Mutta kun musiikki alkoi jylistä, oli uskottava, että ihan aito Sturm und Drang siellä soitti. Sen joraamisen jäljiltä olivat jalat kipeinä...

Ei siis ehkä ihan Sibeliusta, mutta suomalaista vientimusiikkia kuitenkin tämän päivän kunniaksi:
http://www.youtube.com/watch?v=cnU4p2pKbJs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti