torstai 19. joulukuuta 2013

Tosi joulukalenteri 19

Rock rock!
Päivän teema on Raskasta joulua -konsertti. Olemme jo viitisen vuotta kuunnelleet ennen joulua heavy -laulajien versioita tutuista joululauluista. Viime vuonna olimme muutamien ystävien kanssa Tampere -talolla kuuntelemassa konserttia ja tänä vuonna on vuorossa kotoisa Vanaja-Sali Verkatehtaalla.

http://www.youtube.com/watch?v=2s_QgMCW9ks

Päivän hengen mukaisesti puen jalkaani kirpputorimaiharit. Hintaa oli kokonaiset 6 euroa Kantolan Kammarista. Näissä kengissä eivät nilkat vääntyile eikä tuuli heittele.

Verkatehtaalla laulajina ovat tänään Ilja Jalkanen, Kimmo Blom, Marco Hietala ja Jarkko Ahola. Odotan konsertilta ennen kaikkea Jarkko Aholan Ave Mariaa. Miehellä on komea ja moniulotteinen ääni. Kun vaan malttaisin itse istua laulamatta penkissä...

2 kommenttia:

  1. Toivotan nautinnollista konsertti-iltaa tänään Verkatehtaan Vanaja-Saliin!

    Olen kanssasi samaa mieltä Jarkko Aholan Ave Marian esityksestä, ihokarvat ja tunteet nousevat pintaan sitä kuunnellessa.
    Marco Hietalan esittämät Sylvian joululaulu ja Varpunen jouluaamuna koskettavat myös.

    Malttia Satu, mutta sydämestäni toivon, että yleisö voisi osallistua yhteislaulantaan, laula sitten täysin rinnoin!

    Kiireetöntä ja tunnelmallista Joulun odotusta pöytälaatikko runoni kera Sinulle Satu ja kaikille täällä blogissa vieraileville!

    Kuusen tarina

    Myrskytuuli syksyn saapui
    kuusi moni maahan kaatui
    Pihka rungon tuoksahtaa
    kävyt somat koristaa.

    Taaton kuusenhaku retki
    tänä vuonna helppo hetki.
    Koti tuoksuu ruokaa hyvää
    punatulkku etsii jyvää.

    Joulu kohta tulla saa
    tonttu juoksi aitan taa.
    Ilmassa on suurta taikaa
    Joulun odotuksen aikaa...




    VastaaPoista
  2. KIITOS Raija! <3 Tämä onkin ollut sangen musikaalinen viikko. Sunnuntaina olin Helsingissä Depeche Moden konsertissa, tiistaina laulamassa kauneimpia joululauluja VAnajan kirkossa, eilen Vanaja-salissa kuuntelemassa ihanaa Local Voicen Motown Xmas -konserttia ja tänään sitten Raskaat! Jos ei joulu näillä eväin tule niin jo on kumma! Nautinnollista joulua myös sinulle Raijaseni, ja muille ihanille vierailijoille!

    VastaaPoista