torstai 4. elokuuta 2011

Tosi uutisia

Maailma on kirjava! Maailmassa tapahtuu koko ajan kaikenlaista. Täytyykö ihmisen tietää se kaikki? Joskus tiedon tärkeyttä korostetaan, se on mainoskikka.

Tiistaina kotiin ajaessani Radio Aallon show sai minut puhumaan itsekseni ääneen. Pää pyöri ja naama vääntyi inhotukseen. Onko jonkun kyläkauppiaan pakko antaa lausunto omasta seksielämästään? Sitä paitsi lehti, johon haastattelu oli tehty, oli kirjoittanut asian väärin. Sitä sitten oikaistiin radiossa: Keskinen ei ollut saanut 108 orgasmia yhdessä yössä vaan hän oli antanut ne! Kehuskeli siinä reilut neljä tuntia menneen. HETKINEN HALOO!!!! Fysiologisesti mennään jo melkoisiin mahdottomuuksiin. Minä en halua kuulla parhaaseen kuunteluaikaan moista shittiä. On uutiset vähissä! Ketä kiinnostaa ja mitä merkitystä Keskisen ruumiintoiminnoilla on ihmisten (muiden kuin tuon naisen) elämään? Sitä paitsi, on rumaa ratsastaa ihmisen typeryydellä. Höynäytettäviä löytyy aina, varomattomia lausahduksia, puolivaloisia totuuksia.

Tirkistelyä! Samaa toteuttaa Seiska. Jonkun lehden kylkiäisenä meille on nyt tullut 4 numeroa törkyä lahjalehtenä. Lähetä näppäämäsi täkykuva ja tienaa rahaa! Riittää kun kerrot, miltä tilanne vaikutti julkkiksen saapuessa lentokentälle siippansa kanssa. Oletuksen ratas pyörähtää käyntiin ja suhdesoppa on valmis. Miten loukkaavaa kohteelle, miten rumaa luoda tuollaisia mielikuvia ja malleja ihmisille. Täti-ihminen minussa aktivoitui!

Talousuutiset eivät kiinnosta, valuuttakurssit ja Hexit. Okei, money makes the world go round! En toivoisi kuulevani raakuuksia tai pahuutta, joka levittäytyy viikottain eetteriin. Sillä tosin on merkitystä. On hyvä tietää ilmiöistä, jotka saavat ihmiset liikkeelle niin hyvässä kuin pahassa.

Norjan kamaluuksien uutisointi oli rajua. Tapahtumat olivat rajuja. Uutisia kuunnellessani ja lukiessani jäin miettimään, miten eri tavalla norjalaiset suomalaisiin verrattuna mediansa hoitivat ampumatapausten jälkeen. Suomessa lähdettiin heti hakemaan syyllisiä ja henkilöä, joka tästä kaikesta vastaa. Norjassa nousi kansanliike "hyvyydellä pahuutta vastaan". Haluan totisesti uskoa, että hyvyyttä on moninkertaisesti pahuuteen verrattuna.

Ihminen orientoituu niitä asioita kohti, jotka häntä kiinnostavat, jotka tapahtuvat lähellä ja jotka ovat jotenkin tuttuja. Miten muuttaa maailmaa Bamsun uudet silikonit, Tuksun avioero, Masan vankilakeikka, Kiinteistövälittäjä-Kaisa tai Ruotsin kuninkaan pornoklubilla käynti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti