keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tosi unista

Voi hyvää päivää ja huomenta! Mistä tätä unta oikein riittää?

Olen kotona vatsataudin kourissa. Tänään on jo helpompaa, eilen hyvä kun töistä takaisin kotiin pääsin. Pakollisten tyhjennystoimien välissä nukuin: ensin 2 h koira rinnan päällä, sitten reilu 2 h koira kainalossa. Illalla menin muka lukemaan sänkyyn ja kas, uni sekoitti kirjan tekstin silmissäni ja nukahdin. Kello lienee ollut noin 22. Seuraavan kerran avasin silmäni tänään "aamulla" klo 12.30!!!!!! Siis niinkuin reilu 14 h unta yhteen pötköön!

Olen aina ollut kova nukkumaan. Se tunne, kun olet kääriytynyt vasta pedattuihin tuoksuviin lakanoihin ja tiedät unen tulevan, on aivan taivaallinen. Varsinkin sairaana unen tuoma helpotus olotilaan on mahtava. Taidan siis toipua tänään vielä lisää ja vetäytyä tuohon sohvalle (eikä ole vaikeaa arvata, että kohta änkeää yksi pieni valkeakarvainen Kurkokin kylkeen kyhnyttämään). Ehkä luen, ehkä en ehdi!


1 kommentti:

  1. Eikös sitä sanota, että nukkuminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin ;-) Minulla on myös melkoiset unenlahjat ja vetelen kevyesti 12 tuntia putkeen makeita unia. Eilen illalla tosin, kolmella uudella kirjalla varustettuna, toivoin, että uni ei tulisi niin herkästi ja voisin lukea koko yön matkakertomuksia...

    VastaaPoista