perjantai 14. tammikuuta 2011

Tosi tilanahtautta

On se kumma,kun ei neljä ihmistä mahdu näihin neliöihin. Meillä on kolme vessaa. Kaikissa on peili seinällä ja hana sekä allas. Meitä asuu taloss neljä. Jokaisen täytyy päästä aamulla tarpeilleen. Maskuliinien tarpeet ovat lähinnä primaareja, feminiineillä sekundaarisia. Ja aina on yksi vessaa vailla.

Koska talomme on kolmikerroksinen, vailla ovia kerrosten välillä, erilaisten tuoksujen pilvi pääsee laskeutumaan yläkerrasta olohuoneeseen ja keittiöön. Siitä syntyy mölinää. Sanoista ei välttämättä saa selvää, mutta intensiteetistä voi ymmärtää, ettei ääntely ole ystävällissävytteistä. Ei sen puoleen, ykköskerroksen aromitkaan eivät hivele nautintonystyröitä.

Meitä on siis nykyisin kaksi naista nenä peilissä kiinni paklaamassa naamaansa. Värivoide vaihtaa omistajaa ja hiuslakka sameuttaa silmälasit. Omiin rutiineihini kuuluu hammaspyykki, hiusten järjesteleminen ihmismäiseen muottiin,  silmänympärysvoide, sävyttävä päivävoide, nestemäinen luomiväri, eyeliner ja ripsiväri. Max 7 min. Tänä aamuna 16 v (uros) totesi, että äiti on sentään aika nopee, mut Venlalla kestää. Lienee iän mukanaan tuomaa rutiinia (ja huononäköisyyttä).

Hyvää huomenta vaan kaikille teille naturelleille (joilla herätyskello voi soida sen 10 min myöhemmin) ja maalipäille (aika on rahaa ja kauneutta!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti