tiistai 4. tammikuuta 2011

Tosi tarpeellista

Tulin Tupperware-kutsuilta. Minut varustettiin sinne lauseella: "Ja mitään et sitten osta." Sillä asenteella lähdin. No arvatkaa nyt sitten, miten kävi!

Esittelykierros oli hyvä. Meitä oli 16 naista ja jokainen sai mainita suosikkituotteensa Tupperilta. Hetken siinä ehti omaa vuoroaan odotellessa miettiä, mitähän kaappien uumenista löytyy ja mitä käytän. On tullut istuttua muutamilla kutsuilla... eikä se ole aina (lue: juuri koskaan) jäänyt pelkäksi istuskeluksi. Tutustumisen jälkeen kuunnellessani tuote-esittelyä ajattelin, että tämähän onkin hyvä muistin virkistäjä. Meillähän on tuollainen sähkötön yleiskone. Oliko se käytössä jouluna v.-06 Pyhätunturilla? Tarviipa kaivaa esille, ottaa käyttöön, silputa salaatti. Tuollainen monitoimikannu on käytössä päivittäin!

Onhan ne fiksuja vekottimia. Äkkiä vaan kaapin sisältö maksaa saman verran kuin kaappi itsessään, mutta toisaalta kaapit pysyvät siisteinä. Mutta kun en ole kamalan järjestyksellinen ihminen, niin ne purkit jäävät myyjälle. Vaan kyllä siltä jälleen ne muutamat tuotteet löytyivät, jotka meille muuttavat viikolla 4. Ehkä tässä lähitulevaisuudessa kerron, mitä olen vanhoilla uudelleen käyttöön otetuilla sekä uusillä fiksuilla vekottimillani kokkaillut. Vink vink: karppausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti