maanantai 1. joulukuuta 2014

Tosi Kenkäkalenteri 1/2014

Viime vuotinen kenkäjoulukalenterini sai niin mukavan vastaanoton, että päätin tehdä toisinnon, eri popoilla! Meillä uusitaan eteisen kaappeja, vanhat piti tyhjentää uusien tieltä. Hyvä sauma katsastaa, mitä kaappien syövereihin onkaan uppoutunut. Sieltä löytyi kuvaamattomia kenkiä, olkaatte siis hyvät!

Joulukuun ensimmäisen päivän jalkine:

Punaiset Kuoman kävelylenkkarit. Ostin ne ihanalta Oskarilta Hämeenlinnasta kuukausi ennen Karhunkierrokselle lähtöä heinäkuun alussa. Oskulla on kaksi kauppaa täällä. Toinen on outlet ja siellä herra palvelee asenteella "sun hintas on..."

Tarvitsin kipeästi kipeisiin jalkapohjiini sopivia kenkiä vaellusreissulle. Oikeassa jalkapohjalla oli ollut (ja on edelleen lievänä) sitkeä plantarifaskiitti. Kun vedin nämä jalkaani, ne tuntuivat uskomattoman pehmeiltä ja joustavilta askeltaa. Sisäänajoin ne koiraa lenkittäessä ja sitten Kuusamon korpeen tarpomaan. Hyvin toimivat silloin ja hyvin toimivat edelleen!

4 kommenttia:

 1. Kiitos jo nyt tästä kenkäkalenterista. Mukava idea!

  VastaaPoista
 2. Punaiset Kuoman lenkkarit, ensimmäisen päivän (Oskarin nimipäivä) vaellusretki kohti Joulua... Mielenkiinnolla seuraan tätä ihanaa kenkäjoulukalenteriasi. Mukavaa Joulun odotuksen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ensimmäisen päivän kommenteista <3 Oikein ihanaa joulun odotusta! Halit!

  VastaaPoista
 4. Ja Raija. En muuten ollut huomannutkaan yhteensattumaa Oskarin päivänä ;)

  VastaaPoista