lauantai 13. joulukuuta 2014

Tosi kenkäkalenteri 13/2014

Hämeenlinnassa on ihana pieni vaatekauppa Vaatekammari. Olen löytänyt sieltä alerekistä mukavia vaatteita ja sitten kerran nämä kengät. Pahus vaan, ei ollut alerekki!!!

Nämä Calonit kuuluvat puukenkäsarjaani. Puukengät ovat jotain, mitä en juurikaan voi ohittaa... Jos joku tietää tällaiseen syndroomaan syyn, kertokoon!

Vetskat on takana. Aluksi suhtauduin varauksella niihin ja kuvittelin saavani julmetut rakot molempien akillesjänteiden alkuun. Väärässä olin. Ollakseen taipumattomat pohjat, näillä on tosi hyvä kävellä ja kantaakin mukavasti tällaiselle pygmille!

Kun kopsuttelee näillä, ei paikalle voi saapua salaa. Opetan Hanna-kollegani kanssa Perheniemen opistossa kirjallisuusterapiaa, ja lokakuun viimeisenä viikonloppuna olin liikkeellä siellä näillä popoilla. Hannalla ei ollut vaikeuksia kuulla, koska saavun kohti luokkaa tai majoitustiloja!

2 kommenttia:

  1. Tänä viikonloppuna Vaatekammarissa on kenkien ja laukkujen alemyynti.

    VastaaPoista
  2. kop kop kop kop kop kuuluu rappusilta, kop kop kop kop kop nyt on aattoilta... Irwiniä :) Kauniit korkkarit kivasti kopisevat, kaupungin kaduilla kävellessäsi. Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista