torstai 11. joulukuuta 2014

Tosi kenkäkalenteri 11/2014

Tuttu näky meidän eteisessä keväältä, kesältä ja syksyltä. Opintovapaalainen on ronttostellut keltaisissa Hai-kumppareissaan postilaatikolle ja takaisin, toimari tullut työkenkineen kotiin. Molempien kengät jääneet niille sijoilleen!

Kun Hai-saappaat tulivat uudelleen markkinoille, olin hurmaantunut niiden värimaailmaan.  KUMISAAPAS VOI OLLA KAUNIS, VÄRIKÄS JA ILOINEN!

Tuona keltaisena kesänä 2013 halusin juurikin keltaiset Hait! Ne löytyivät CM:n tarjouksesta.

Pihalla. Sienimetsässä. Kaupungilla. Sisällään ohut villasukka.

Ihanin muisto näihin saappaisiin liittyy tuohon ko. kesään ja valokuvausreissuun Utön saarelle. Matkasimme ystävättäreni kanssa autolla Nauvoon, lautalla Utöseen ja jalan pitkin saarta. Kamerat roikkuivat kaulassa ja kuvia kertyi useampi sata. Voimakuviakin! Koko reissun kävelin kumppareillani.

3 kommenttia:

 1. Kenkien ja saappaiden sekamelska eteisessä taatusti unohtuu, kun makaa autuaan onnellisena auringon lämmittämällä kalliolla ja kuuntelee laineiden liplatusta ja lintujen laulua...

  VastaaPoista
 2. Omistan myös keltaiset hait ! Hailla käyttöikä jää kuitenkin kahteen kauteen,koska silloin ne ovat jo niin likaiset että jäävät komeroon. Tahtoisinkin uudet kumpparit,keltaisista voisin tehdä keväällä kukkapurkit ja istuttaa niihin vaikka tulppaaneita,ja kesäksi jotain harsokukkaa. Näin hait tulisivat vielä hyötykäyttöön !
  Mari

  VastaaPoista
 3. Kyllä vielä minun hai-saappaani on pitänyt värinsä, Jos ajoit autoa saappaillasi, huomasit, että ne on hyvät ajokengät. Niillä on hyvä painella polkimia. Käytän niitä usein autoilukenkinä, laitan ne taas jalkaan, kun lähden ajamaan talvilomalle pohjoiseen.

  VastaaPoista