tiistai 9. joulukuuta 2014

Tosi kenkäkalenteri 9/2014

Meistä toimintaterapeuteista on sanottu, että meidät tunnistaa pukeutumisesta! Mitä se sitten tarkoittaakaan. Olen kyllä itsekin huomannut, että värit ja vahvat kuosit viehättävät useampia kollegoitani. Niin myös minua. 

Pidän mm. Indiskan väreistä ja etnisyydestä. Oikein harmitti, kun selvisi, ettei kyseinen kauppa tule uuteen kauppakeskukseemme Goodmaniin. Toinen kuosisuosikkini on Gudrun Sjöden (eikä tule muuten sekään...). Vaatteiden lisäksi Gudrunilla on ihania kenkiä. Hinnat vaan ovat kovin suolaisia. Parit popot olen kuitenkin uskaltautunut sieltä tilaamaan nettikaupasta. Tuolloin Sjodenskä ei vielä ollut rantautunut Suomeen. Nyt liike löytyy Helsingistä.

Nämä vihreät nahkanilkkurit ostin jo vuosia sitten. Ne ovat edelleen hyvässä kunnossa säännöllisen hoidon ja sääsuojasuihkeen avulla. Ostin nämä klubilaisen erikoishintaan ja siltikin ne maksoivat liki satasen. Näitä olen kyllä sitten pitänytkin urakalla. Niillä on hyvä kävellä ja ne piristävät tummimmankin asun. Nämä jalkaan ja kaulaan vaalenavihreä villahuivi, käsiin äidin tekemät ranteen lämmittimet ja menox!

2 kommenttia:

  1. Olit ilo silmälle värikkäissä vaatteissasi ja hymy huulillasi, pelkkä läsnäolosi jo virkisti masentuneen mielen, tämä oli osa terapiaa, joka tehosi ainakin minuun. Pukeutumisellasi oli parantava vaikutus.
    Ihania popoja vilisee kalenterissa, mielenkiinnolla seuraan...

    VastaaPoista
  2. Raija <3 Isot haliterkut teille sinne! Seuraa postiasi...

    VastaaPoista