perjantai 5. joulukuuta 2014

Tosi kenkäkalenteri 5/2014

Minulla on ollut vahvoja värikausia: tuo eilen esittelemäni vaalenavihreä, oranssi, ruskea, petrooli ja keltainen. Tämä viimeisin on ihan yhtä yllättävä  kuin keltaisen kauden ilmaantuminen oli aikoinaan. Tummansininen! En ole koskaan ollut sinisen perään. Kuitenkin tumma sininen on huhuillut kesästä lähtien ja minä annoin sille periksi. Halusin kuulla, millaista kerrottavaa sillä vuorostaan on.

Kaikki alkoi kirpparilta ostetuista mokkanilkkureista. Sitten ostin juhlamekon, kevyttoppiksen, kaulahuivin... Ja nämä jalkaan niin mainiosti istuvat tennarit.


Löysin ne paikalliselta lähetystorilta Fidasta 8 eurolla. Pohjat olivat vielä puhtaan valkoiset, niitä ei siis juurikaan oltu käytetty. Nyt niitä on ja oikein urakalla koko syksyn. Harmittaa oikein, kun joudun laittamaan ne talviteloille. Mutta jälleen näkeminen tulee keväällä olemaan lämmin.

Tänään on perjantai. Viikonlopun aluissa on jotain lohdullista ja samalla riehakasta. Haluan tämän kalenteriluukun statementin välityksellä toivottaa kaikille ihanaa viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Hyvän näköiset "menopelit" ja ajankohtainen värivalinta tälle päivälle, muistuttaen meitä huomisesta juhlapäivästä. Pirteätä perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Minä en ole oikein koskaan osannut katsella kirpparilla kenkiä, vain kirjoja ja astioita. Ehkä se johtuu siitä, että jalkani on hiukka isohko 39-41 :)
  SInä kuitenkin näytät löytävän sieltä käyttämättömiäkin kenkiä. Nämäkin ovat tod. hienot! ja hienonväriset!
  nimimerkillä Blue

  VastaaPoista
 3. Kiitos naiset kommenteista! Ihanaista Itsenäisyyspäivää!!!!!!

  VastaaPoista