perjantai 27. tammikuuta 2012

Tosi homssailua

Kun on stressi, päässä tunkua, kovalevy liian täynnä, kuppi vuotaa yli, alkaa homssailu. Homssailu = tavaroitten laittaminen vääriin paikkoihin. Tänään vähän homssailin, en paljoa. Joskus on tullut homssailtua enemmänkin. Laitoin sämpylät lautaselle lämmittääkseni niitä mikrossa. Asetin lautasen sämpylöineen takaisin lautaskaappiin.

Yleisimmin löydän kännykän lapaskorin vierestä eteisen kaapista. Sen toinen piilopaikka on avainkori. Kännykkä kyllä on tosin helppo löytää, jos siinä on äänet ja virta päällä. Työavaimet vaikuttavat olevan paikkasidonnaisia. Työpisteitä minulla on kaksi ja avaimet viihtyvät paremmin Turuntiellä. Perääni ovat työkaverit soitelleet. Eräänkin kerran olen ajanut takaisin niitä hakemaan matkallani sairaalan mäelle. Hammasharjalle olen levittänyt ajatuksissani aloegeeliä (aika pahan makuista, voin kertoa).

Ruokatarvikkeiden kanssa puuhailu on vallan luovaa. Homssailu onnistuu siinäkin toimessa. Yleisimpiä ovat keittiönpöydällä yön yli seisseet Oivariini ja Edam. Juusto muuttuu hassusti kumiseksi keltaiseksi möykyksi, rasvasta tulee käyttökelvotonta kultasulaa, jos ne unohtaa aterioinnin jälkeen lämpimään makaamaan. Kerran ruokaostoksia kassista purkaessani olin laittanut 20 denierin sukkahousut pakastimeen. Hoitelisikohan jääkylmä nylon selluliitteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti