tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tosi päivityksiä

Tietokone tarjoaa uusia päivityksiä joka kerran sen avatessani. Tv päivittää maksullisten kanaviensa listan tarvittaessa. Kännykän voi päivittää uusimpaan moodiin käyttämällä huollossa ja operaattorin puhelinmyyjä haluaa päivittää käyttämäni liittymän tarkoituksenmukaisempaan.

Teineillä on viime viikkoina ollut Fb-päivityksissä lauseita "Se tunne, kun....". Minun viime päivieni lause kuuluu "Se tunne, kun huomaat ihmetteleväsi, että juna meni jo!" En tajua kieltä, jota alle kaksikymppiset puhuvat. En muista, miltä tuntuu olla 14v. Nykyisin en enää edes tiedä, miltä se voisi tuntua, koska aika on muuttunut niin valtavasti omasta teiniydestäni. Uusi tallentava digiboxi saa ahdistukseni nousemaan. En jaksa alkaa opetella sen käyttöä ja taas uutta kaukosäädintä. Panee naisen päivittelemään! Ennen minä olin perheessä se, joka ajasti videonauhurin!

On kuin palohälytin piippaisi patterin voimien ehdyttyä. Patterikäyttöisessä cd-soittimessa vouvaa miesääninen Anna Puu. Kovalevyllä käyttämätöntä tilaa, non! Voisiko joku päivittää minun aivoni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti