perjantai 15. elokuuta 2014

Tosi aamuhaaste

Runotalon Sari heitti aamuhaasteen: 5 kuvaa aamuhetkistä pienillä kommenteilla tai kenties lauleskellen. Se aamu koitti tänään, perjantaina 15.8.


Oli kesä tai talvi, herään viileään vihreyteen ja ruskeat silmät tuijottavat vierestä... "Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään mä ihan lähelläin..."







Miltä näyttää ulkona? "Have you ever seen the rain?"
Entä elopaino? Itsen jynssäys ihmisen oloiseksi ja tuo ruskeasilmä tuijottaa vieressä... Päänsä päällä sillä on puhekupla: NÄLKÄ!







"Vielä on kesää jäljellä"... Kahvi tippumaan, Kurkolle ja itselle ruokaa. Klo 9. ja silmät ovat jo sen verran auki, että uskaltaa ottaa selfien :D








"Ain laulain työtäs tee"... Kurko aamupissalle. Mekko päälle. To do -lista tälle päivälle sekä arjen hallintalaitteet! Tästä lähtee hyvä päivä!








Ja haasteet Kerttulille, Hannalle ja Satulle. Pus!


3 kommenttia:

  1. Ihana aamukaveri ruskeasilmä. Olen kateellinen selfie-rohkeudesta kaikille, joten nyt sinullekin - itse piiloudun kameran taakse tai rajaudun ulkopuolelle...Mahtavat kukat! Iloa ja valoa viikkoosi toivotan :)

    VastaaPoista
  2. Voi Sari, susta on niin kaunis kuva kameran kanssa, se mustavalkoinen sivullasi! Mutta itseäni valokuvissa olemista helpotti ihan hurjasti voimauttavan valokuvan kurssi! Sitä katsoo itseään armollisemmin ja uskaltaa olla. Itselläni on sen sata ilmettä naamalla, harvoin on kuvassa sekä silmät auki että suu kiinni. Yleensä vinksallan johonkin suuntaan! Niinhän sitä kuitenkin kaikki muutkin sinut näkee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaisin tarvita tuollaisen kurssin ja tuo viimeinen lauseesi on kyllä niin totta - alkoi naurattaa ja kauhistuttaa aivan sekaisin :) Kiitos, tämä oli nyt just hyvä minulle <3

      Poista