tiistai 15. toukokuuta 2012

Tosi väreistä hullaantunut

Tämä kevään vihreys villitsee! Koivujen kellanvihreä ujous on jo vaihtunut vauhdikkaampaan sävyyn ja ensimmäiset rentukat hehkuvat ojien pohjilta ohikulkijoille. Aulangon rinteet olivat perjantain valokuvausreissulla vuokoista sinisenkeltaisenvalkoisina.
Kimono; alerekkilöytö

Jos haluatte säästää rahojanne, älkää menkö naiset vaatekauppoihin! Pahoja paikkoja! Värit tulvivat silmille jo ovella. Synkän syksyn ja talven jälkeen jostain syystä tämän kevään vaatevärit ovat poikkeuksellisen tsäpäköitä! Ja kengät vasta vaarallisia ovatkin... En ole koskaan nähnyt näin monenlaista mallia ja väriyhdistelmää. Sekaisin menee pieni ihminen moisesta. Menettää rahansa itsehillinnän myötä. 

Kevään aikana olen taistellut mielihaluja vastaan ja hikoillut sovituskopeissa (ovat muuten kamalia luukkuja leventävine peileineen...). Olen tehnyt pitkällisen tahtojen taistelun jälkeen pari nettiostosta ja seikkaillut retrovaatteiden paratiiseissa -kirpputoreilla. Oranssia, petroolia, limenvihreää ja raitoja. 

Gudrunin kiinalaismekko ja
raidallinen tunika (kuin toinen iho)
Viimeisin kauhujen talo oli Nanson tehtaanmyymälä. Mahtavia geometrisia kuvioita ja 70-luvun henkeä. Hullaannuin kauniista keltaisesta ja vaikka tiedän, ettei se todellakaan sovi tämän väriselle ihmiselle, jouduin tappelemaan oikein kunnolla ostohalua vastaan. Tällä kertaa olin itseäni vahvempi ja sinne jäi se kolttu jonkun tummaverikön ostettavaksi. 

Nelly-löytö
Turhamaisuuttani laitoin muutamia vaatehuoneeseeni päätyneitä hullaannuksia ihailtavaksenne tai ihmeteltäväksenne =0)
Oranssiraidallinen on mahtava ylisuuri tunika (kirppis),
turkoosi kuuluu Marimekon retrohameeseen (kirppis)
ja tietysti  PITSIÄ!!!
Kirppislöytö Hesasta apurahajuhlaviikonlopulta
Etnovaikutteita Sininauhan kirppikseltä
Katsokaa nyt näitä namivärejä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti