perjantai 4. toukokuuta 2012

Tosi kanavakriisi

Tänään ne sitten alkoi... lätkän MM-kisat. Heti kättelyssä meidän olohuoneessa oli kanavakriisi. Miltä kanavalta ne kisat nyt oikein tulevat? Mieheni kyseli asiaa minulta!!! En edes osaa kunnolla käyttää kaukosäätimiä, jotka noihin elektronisiin vempeleisiin liittyvät. Niitä on kolme olohuoneen pöydällä. Olen oppinut tässä ajan kanssa, että harmaalla saa vaihdettua kanavia ja musta on DVD:tä varten. Mistä hitosta voisin tietää, miltä kanavalta jääkiekkoa tulee? Kanavia on rapiat 400...

Paitsi että, sitten mieleen tulivat äitini eilisillan sanat, että AVA:lta.

"No ei löydy AVAA! "
"Kyllä se siellä jossain on, selaat vaan!"
"Tässä... muttei täältä mitään näy..."
"Jos se alkaa sitten näkyä, kun lähetys alkaa?"
"Niin, niin, mutta ei se Mertaranta siellä selosta. Haluan kuunnella sen selostamana sen ottelun."
"Kyllä kai se sen selostaa."

Tässä vaiheessa mies soittaa ystävälleen Lohjalle ja tiedustelee asiaa "asiantuntijalta". Ei usko minua. Saa ohjeet, että joltain maksukanavalta tulee. Ja niin meiltä soitetaan Canal Digitalin asiakaspalveluun.

"Kaikkia asiakaspalvelijamme ovat varattuina. Olkaa hyvä ja odottakaa sulkematta puhelinta. Toivomme, että jäät palvelun jälkeen linjalle ja annat palautetta palvelustamme..."

Linja hälyytti aikansa ja sitten lävähti päälle palautenauha. Sinisenpunasenkirjava mieheni lateli rivin ykkösiä  palautteeksi (tässä se ei ole se paras vaihtoehto... Hän ei siis ole kaikkein kärsivällisintä lajia...) Minä mutisin keittiöstä, että tätä ei todellakaan tapahtuisi, mihinkään ei soiteltaisi, jos minä haluaisin maksukanaviin lisättäväksi taidekanavan.

Vaihe 354: Mies päivitti tv-kanavat. Löytyi toinen AVA ja lähetys alkoi iloisesti avajaisseremonioitten pikakelauksella, presidentin ja Kummolan puheilla, kansallishymneillä ja Mertarannan pauhaamisella.

Teki mieli sanoa, että mitäs minä sanoin. Jätin sanomatta. Taisi tajuta ihan itsekin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti