sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Tosi luonnollista

Mihin katosi vanha sanonta "tule sellaisena kuin olet"? Mikä vapauttava ilmaisu! Äärimmilleen vietynä se tarkoittaa virttyneissä kotihousuissa ja pehmeäksi kuluneessa T-paidassa meikittömänä paikalle ilmiintymistä. No mihin nyt sellaisena menisi? Ei edes postilaatikolle tai roskia viemään.

Tokihan jokainen haluaa hyvältä näyttää. Mutta ajatelkaa millaista kusetusta me ihmiset harrastamme! On tukisukkia ja -sukkahousuja, silikoni-, geeli- ja öljylisukkeita etumukseen, push uppeja, hold innejä, kiristäviä puolikorsetteja, jotka alkavat heti niillä push upeilla kohotettujen rintojen alta ja jatkuvat polvitaipeisiin, ahteria kohottavia alushousuja. Harmikseni en enää löytänyt sitä naistenlehteä, jossa oli kuva housuliiveistä, jotka jättävät pakarat paljaiksi....

Ripsipidennykset, tekokynnet. Huulia voi täydentää ilman Botoxia tekemällä rajauksen omien huulien rajojen ulkopuolelle ja poskipunan taitava käyttäjä taikoo sen avulla näyttävät poskipäät illan rientoihin. Couperosan saa kätevästi piiloon vhreällä meikkivoiteella.

Halutessaan saa millaiset tahansa kiharat tai zikzakit, suoristusrauta silottaa kuluneemmankin pehkon. Saa hiuslisäkkeen tekokuiduista tai luonnonkarvasta.

Kaikki tietävät, että musta ja pystyraidat hoikentavat. Pituutta saa kätevästi lisää kymmenen sentin koroilla.

Baarikierroksen jälkeen tulet kotiin komean adoniksen kanssa ja alat riisua tamineita. Musta kapealinjainen tunika ja mustat caprit, pois! Alta paljastuu puolivartalosukka. Seksin tappaja! Tukisukkien ja housuosan välissä pullottaa pehmeä ihopoimu, kainalon alla heiluu pullamainen heltta. Johonkinhan sen läskin on paettava puuduttavan painepuvun alta.

Ajattelet, että nyt on eroottista poistaa push upit ja jättää painijan trikoota muistuttava sukkapuku viel päälle. Sehän paljastaa seksikkäästi rinnat. Vaan mitenkä käy? Kauniiksi voisilmäpulliksi paketoidut rinnat tipahtavat vartin alaspäin ja muistuttavat Marin grillin höyrytettyjä lihapiirakoita.

Tässä vaiheessa pukkaa hikeä, deodorantti on pettänyt ja toinen irtoripsi  tipahtanut lattialle. Liikavarvastuki on jäänyt ukkovarpaan ja etuvarpaan väliin, vasemman päkiän alla on geelityyny. Riisumisesta aiheutuvan ähinän ja housuliivien jälkeen on todella vapautunut olo. Ei kiristä, ei purista, eikä myöskään ole enää adonista odottelemassa. Salaisuudeksi jäi oliko hänellä vatsaa piukentava sixpack-liivi tiukan T-paidan alla. Sellaisiakin kuulemma on. Tai pullottiko farkun etumuksessa tennissukkapari vai geelitäytteiset alushousut? Tupee? Luonnonkalju olisi ollut todella paljon seksikkäämpi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti