lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tosi v-mäistä

Eräs ihminen sanoi kärttyisässä mielentilassa, että häntä viluttaa t:llä. Aika hauska ilmaisu, joka sulatti kiukkua. Jos suoraan sanotaan, niin ottaa päähän, hermoon, pattiin, kupoliin, ärsyttää, vituttaa! Tekee mieli purkaa kiukkua, hakata nyrkkeilysäkkiä, potkia lunta, huutaa perkelettä. Olo on kuin painekattilalla. Sen aiheuttaa turhauma. Kun on aikansa kasannut palikoita ja sitten ne rojahtavat läjäksi lattialle, hujan hajan. On aloitettava alusta. Turhauttavaa! Mutta sellaista elämä on. ONKO IHAN PAKKO?

Puhalletaan hetki. On tultu sen verran aikuiseksi, että on opittu puhumaan suoraan. Ja mitä hyötyä siitä on? Tulemme siihen dilemmaan, että jokaisella on oma totuutensa. Se näyttäytyy erilaisena riippuen siitä, mistä kohtaa tapahtumia katselee. Keskiöstä on vaikeaa katsoa asioita objektiivisesti. Ulkoa on helppo heittää lekkeriksi tai jättää asia mitättömänä huomiotta, yrittää kertoa järjellä. Yhden faktat ovat aina toisen kysymysmerkkejä.

Tähän kohtaan kaivattaisiin nyt kaikennäköisiä hässäköitä, risuaitoja ja pääkallomerkkejä #@X*PRKL¤Q

1 kommentti:

  1. :D ihan kipunat lentelee! Ja totta joka sana. Ps.Apinatekstiin ei pystynyt kommentoimaan. Siitä tekstistä tulivat mieleeni Amishit. Niin vaan siihenkin "täydelliseen" populaatioon ovat periytyvät taudit pesineet.. Hyvä saa aina palkkansa -usein pahan?

    VastaaPoista