perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tosi lomalla 2

Minusta taitaa tulla Fra Mare Thalassoksen vakioasiakas. Paikka on kaksikerroksinen kylpylärakennus 1,5 km Haapsalun keskustasta meren rannalla. Täällä haahuilee pellavaisissa kylpytakeissa eri- ikäistä porukkaa. Emme siis ole eläkeläisparatiisissa, vaikka heitä ehkä eniten näkee. Mukana on vauvojakin vanhempineen.

Päivä itselle- pakettiin kuuluu majoitus kahden hengen huoneessa. Parvekkeelta on näköala meren lahdelle ja altaalta kuuluu rentouttava musiikki. Paketissa on myös aamiainen ja päivällinen buffet- pöydästä. Siis pääsee valmiille! Taivaallista! Ruokailujen väliin mahtuvat mukavasti päivän kaksi hoito. Olen ollut jo yrttikylvyssä, vesivoimistelussa, parafiinihoidossa, hieronnassa ja vedenalaisessa hieronnassa. Jäljellä on vielä yrttiporeet. Mikä nautinto kuljeskella kylpytakki päällä, läpsyt jalassa, tukka sekaisin ja meikittä koko aamupäivä. Tällainen härvelikin osaa rauhoittua tällaisessa paikassa.

Vaikka paikka vetää satoja ihmisiä, käytävillä on rauhallista. Paitsi... Eräs suomalaismummo on aika "raffi" (Villen antama nimitys)... Muori kulkee pitkin käytäviä ja röyhtäilee, istui meidän takanamme altaan aurinkotuolissa ja Burb!, puhua pajattaa kätevästi kaikkien kanssa, myös hoitokäytävällä, vaikka joka ovessa on merkki "silence". Eräs vanhempi herra kysäisi minulta aamulla lempeästi, että olemmeko kenties menossa samaan altaseen...

Käytävillä ja ravintolassa kuulee suomen ja viron lisäksi venäjää, englantia, saksaa ja ranskaa. Kaikkiaan nautinnollista ja hauskaa. Laitoin kuvia niin näette tämän paratiisin. Ja sitten vaan suunnittelemaan naisten nautinnollista kylpylämatkaa!!!

1 kommentti:

  1. Lomaparatiisinne kaikkine "herkkuineen" vaikuttaa todella taivaalliselta (kävin nettisivuilla tutustumassa paikkaan). Mukavia ja rentouttavia lomapäiviä toivottaa Kannuslaiset ISOJEN HALIEN KERA!

    VastaaPoista