torstai 1. joulukuuta 2011

Tosi raivo mamma

17v käy lukiota: HYVÄ! Sen kautta avautuu mahdollisesti ovia monenlaisiin ammattiin johtaviin oppilaitoksiin.


17v ei lue lukuläksyjä: PAHA! Lukee kyllä tentteihin, mutta mitenkä muisti toimii kertarykäisyllä? Olisiko kuitenkin parempi pikkuhiljaa ja sitten kerrata. Saa se nyt sen kaaliin menemään...


17v pelaa X-box-pelejä: HYVÄ! Yhteisöön kuuluu pelaajia monesta eri maasta, kielitaito paranee. Puhuu muuten jo tosi hyvää englantia. PAHAKIN! Nukkumaan mennään puolen yön jälkeen ja aamuisin on silmien tilalla merkkarit.


17v ei ymmärrä omaa parastaan: TOSI PAHA! Jos äiti-ihinen ensin 10 kertaa kauniisti puhuu järkeä ja perustelee, eikä sitten tapahdu mitään vastetta, niin sitten edessä onkin punakka raivoava mamma!


17v hallinnoi talon kolmea huonetta: PAHA ja RAIVOSTUTTAVAA! Pelaa ja editoi videoita tietokoneella vierashuoneessa, säilyttää vaatteensa ja tavaransa omassa huoneessaan ja aamuisin löytyy nukkumasta OLOHUONEEN SOHVALTA!!!!!


17v harrastaa: HYVÄ! Kaksikin hyvää harrastusta, liikuntaa ja kulttuuria ja kavereita.


17v ei vastaa tekstiviesteihin eikä puheluihin: PAHA! Puhelin on repussa harrastamisen ajan.

17v:lla ei ole ajantajua: PAHA! Harrastaessa ja hyvässä seurassa aika rientää niin, että yhtäkkiä klo onkin ke 00.00 ja harrastuspaikan pihassa äkäinen mamma kiljumassa, että AUTOOOON! LUVAT MENEEEEE!


43v kärsii seuraavana aamuna stressipäänsärystä: PAHA PAHA PAHA! Tietää lisää sanktioita....

1 kommentti:

  1. HYVÄ! Lapsi on vielä silmien alla:) Sitten on PAHA, kun kerää kamppeensa ja häviää. Kyllä itkettää, kun löytyy enää sukka patterin takaa.

    VastaaPoista