tiistai 22. marraskuuta 2011

Tosi maailman pyöritystä

Money makes the world go round!!!!! Niinhän sitä luulisi. Viime viikonlopun pikkujoulujen jälkeen olen asiaa paljon miettinyt ja kokemus nostaa pyörittäjäksi toisenkin tekijän: seksin!

Elämä on mennyt aika villiksi. Jos sinulla on sormus sormessa, olet taatusti haluttu. Naimisissa, no se ei ole este, se on pelkkä hidaste, lisää vaan mielenkiintoa kellistää varattu nainen (tai mies). Puumat hyökkäävät. Ystäväperheen mies joutui uhriksi. Nainen oli yli 60v, mies 45 v. Vitsiä siitä sitten miehet murjoivat: "Olisit tullut 20 vuotta aiemmin vonkaamaan!" Minua lähestyi tositarkoituksella alle 30 v mies. En tiedä, kumpi tunne oli vahvempi, nolous vai egobuusti. Molempia kehossani tunsin.

Minusta tuntuu, että flirtti on kadonnut. Nykyisin mennään suoraan asiaan. Pelkkä silmäpeli on ihan nössöä puuhaa. Jos ihmisen voisi varustaa varaosilla, yhä useampi hankkisi otsaansa kyltin: "Kokeile mua!"
http://www.youtube.com/watch?v=zP0BwDHoCGY Osa ehdotuksista on keveitä, yhden illan puuhasteluun asennoituneitten, vapailla olevien tekemiä. Ravintolasalin toisella puolen taas kuulen epätoivoisia, pakkomielteisiä voihkaisuja: "Ota mut, kello on jo kohta valomerkki!" Ihan kuin yksin oleminen olisi maailman pahin ja pelottavin asia. Tekeekö seuratta ravintolasta lähteminen sinusta automaattisesti epäonnistuneen, ruman, kelpaamattoman? Jos suostut, seuraavana päivänä sinusta puhuvat pokan kaverit, saat kenties kivan kevytkenkäisen maineen. Ellet lähde mukaan saat kääntyvälle selällesi liudan sadatteluja pihtaamisesta "KURPPA!"

Olen ihan hyvillä mielin se naimisissa oleva kurppa. Flirttailemisesta en kieltäydy, se on yksi elämän mausteista. Kanssaihmiset vaan eivät aina ymmärrä, että voi antaa ymmärtää, mutta ymmärtää olla antamatta!

Rintaa tötterölle naiset ja lutkamarssille!

PS. Lutkamarssi on mielenosoituksen muoto, joka alkoi keväällä 2011 Torontossa ja on myöhemmin levinnyt muihin maihin. Niin sanottu lutkaliike sai alkunsa, kun raiskauksista puhunut torontolainen poliisi sanoi, ettei naisten kannattaisi pukeutua ”kuin lutka”. Suomessa ensimmäiset lutkamarssit järjestettiin 6. elokuuta 2011 Helsingissä, Turussa ja Tampereella. (Wikipedia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti