maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tosi uusia toukokuun asioita

Ja näin olemme päässeet vuoden kulussa jo kesäkuulle. On aika päivittää mennyt toukokuu ja sinne sijoittuneet uudet asiat.

Kävin elämäni ensimmäistä kertaa Tsekeissä, Prahassa. Palanen sydäntä jäi siihen kaupunkiin, niin kaunista siellä oli. Rakastan vanhoja historiallisia kaupunkeja ja aina parempi, jos siellä on puistoja. Prahassa oli!!! Praha on kyllä nyt Euroopan top 5 kokemuksissa Barcelonan, Lontoon, Budapestin ja Rooman kanssa.

Istutin ensimmäisen kerran rucola -salaattia kasvimaahan. Kun kävin tunti sitten katsomassa, se oli itänyt. Nyt odottelen satoa. Ensimmäistä kertaa historiassani minulla on myös kesäkukka nimeltä keijunmekko. Ystäväni Anita sen minulle hiestä märkänä kiikutti, kun olin Facebookissa huokaillut kukan ihanuutta. Kiitos!

Toukokuun uusiin asioihin haluan nostaa muutaman uuden ihmisen, joihin törmäsin (toiseen liki
 kirjaimellisesti). Olen puhunut golfista, kirjoittamisesta, lukemisesta, suomenkarjasta, autoista, ruohonleikkuusta, ihmisen olemuksesta (pinnalta katsottuna ja syvällisestäkin), valokuvauksesta, huonosta suuntaorientaatiosta, opiskelusta, lapsista, kohdalle sattuneista kommelluksista ja ja ja ja...

Kesäkuun uusia asioita on jo tapahtunut!!! Kuukausi alkoikin todella mielenkiintoisesti. Siitä sitten kuukauden päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti