sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tosi kauneuttamista

No johan on aikoihin eletty! Ihan menin vaan iltapäivälehden nettisivuille lukemaan olympiauutisia ja eksyin viihdesivuille. Siellä oli tuore raportti Miss Helsinki -kisan lopputuloksista ja mikä olikaan palkintona voittajalle? KAUNEUSLEIKKAUS! http://www.iltalehti.fi/viihde/2014021518032808_vi.shtml
Siis hei oikeeeeeesti! Tuore Miss Helsinki ei ole vielä varma, tarttuuko tilaisuuteen... No hyvä niin, että pohtii muitakin vaihtoehtoja!

Olen melko järkyttyneenä seurannut julkkisten sekä ihan tavistenkin suhtautumista omaan ulkomuotoonsa. Nainen ei tietenkään koskaan liene tyytyväinen kroppaansa ja naamaansa. Aina olisi parannettavaa omasta mielestä. Mutta tuoko kauneussilpominen todellakin parannusta tilanteeseen?

Luonnollisen kaunis?
Eräskin julkisuuden henkilö on ollut tyrkyllä kaikkiin viime vuonna esitettyihin tosiTV -sarjoihin. Muutos uransa alkuaikojen ulkomuotoon on huima. Poskipäitä on kohotettu, huulia turvotettu, otsaryppyjä siloteltu, hiuslisäkkeetkin on asemoitu. Näin hänet helsinkiläisellä kirpputorilla joulukuussa ja en kyllä voi sanoa operaatioiden häntä ainakaan kaunistaneen.

Tässä kotiseudulla eräs rouva on myös käynyt eteläisessä territoriossa (Viro) "korjauttamassa " olomuotoaan. Naapurikassalla lähikaupassa en ollut tuntea häntä niiden huulien takaa. Piti yrittää vaivihkaan vilkaista uudelleen, kun en uskonut silmiäni. Tarkemmin tarkasteltuani änkiessäni ostoksia muovipussiin totesin, ettei ollut operaatio jäänyt pelkkään huulien pullistamiseen. Kovasti oli kireyttä havaittavissa poskipäiden kohdalla.

Kauhukabinetti
Minä ymmärrän luomien kohotuksen, jos yläluomet estävät näkemästä maailmaa. On helppo hyväksyä rintojen pienennys, jos naista kiusaa jatkuva niska-hartiaseudun särky. Rintaimplantti syöpäleikkauksen jälkeen on enemmän kuin tarpeellinen monellekin naiselle. Senkin tajuan, jos kovasti laihtunut ihminen haluaa nipsaista kaulan alla heiluvan heltan pois. Niitä en näe turhuutena.

Entinen komea
Ihan kamalalta tuntuu ajatella, että turhamaiset amerikkalaisnaiset haluavat käydä operoittamassa alavarustustaan (vahaukset ovat so last season, pienennys ja valkaisu ovat tämän hetken hittejä) pitääkseen miehensä (tai tulevan miehensä) tyytyväisenä. Tämä missikisojen voittajan palkitseminen kauneusleikkauksella menee samaan poskettomuuksien sarjaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti