keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tosi rupsahtanut (-ko?)

Jo nyt on aikoihin eletty! Minulle on alkanut sosiaalisen median kautta tulla kyseenalaisia mainoksia... Monenkin laisia!

(Ennen kuin kerron noista, motkotan tovin puhelimen kautta tulevasta mainonnasta:
Minulla on salainen puhelinnumero ja estot päällä liittymässäni. Aina vaan kuitenkin jostain kautta erilaiset puhelinmyyntifirmat onkivat numeroni ja kausittain pommitus on melkoista. Ärsyttää!)

Noin!

Tuossa reilu vuosi sitten Facebook-tilini yhteyteen oli linkitetty deitti-firmojen mainoksia. Tämä täti on ollut tukevasti naimisissa samaisen miehensä kanssa kohta jo 25 vuotta. En tarvitse, en halua riesakseni toista miestä! Suomi 24-treffit-eliittikumppani. Hohhoijaa! Suututtaa, että deittipalstan nimi on Eliittikumppani. Ihan hirveää ihmisten lajittelua ja minkä mukaan: ammatin (oletetun tulotason). Kaikkein posketon on se Victoria-mikä-lie-pettämissivusto!!! Ehkä toiminta onnistuisi ilman sivustojakin, jos haluaisi moiseen ryhtyä, elleivät nämä naama ja keho olisi näin rupsahtaneita...

"Haloo, ei kiitos, tyydyn tähän tämän elämän ajan!"
Olen nimittäin saanut kuluneen vuoden aikana mainospostia someen myös plastiikkakirurgisilta sairaalaloilta, mitä lie fitshapeja, siluetteja ja scalpelleja! TIEDOKSI NIILLE: En tule, vaikka kuinka yritätte savustaa! Pidän orastavat ryppyni (tulevat suurimmaksi osaksi nauravaisesta luonteestani), otsakurttuni (ovat muuten pienentyneet opintovapaani aikana), pyöreät poskeni (lapsen pyöreyttäkö lie edelleen), roikkoperäni ja C-kuppini. Kiitos!

Työtään tekevät nämä mainosihmiset ja hyvä niin. Minusta mainonta menee kuitenkin ihan liian pitkälle ja on paikoitellen tunkeilevaa. Laitan tähän loppuun kuitenkin linkin, jonka mukaista mainontaa toivoisin näkeväni tulevaisuudessa enemmän.

http://www.upworthy.com/a-catalog-that-believes-reality-can-sell-clothes-better-than-photoshop?g=6&c=ufb3

4 kommenttia:

  1. Brava Satu!!!:))) Niin sitä pitää!! Eläköön luonnolliset ( vanhat ?) naiset!!:))) Leila

    VastaaPoista
  2. Mullapa on komia Sibelius-ryppy! Ja voin lohduttaa, että ne C-kupit vaihtuu vielä D-kupeiksi..... hihiiiiii....... - lenchen -

    VastaaPoista
  3. :D Naapurin rouva sanoo rintsikoita utarepusseiksi !

    VastaaPoista