maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tosi kylpylälomalle

Olemme varanneet kesälle 6 päivää kylpylälomailua, suuntana Muhun saari ja Haapsalu. Jos nyt valtaisimme tuon Viron kolkan ja sitten jäisi enää itäinen osa tutkimusmatkailuun tuleville vuosille. Hykertelen tyytyväisyyttä. Ja niinhän se on, että melkein paras osa matkaa on sen odottaminen ja valmistelu.

Kahvittelin tänään ystävän kanssa ja kerroin hänelle suunnitelmistamme. Hän huokaisi ihastuksissaan ja kertoi salaa haaveillensa kunnon kylpylälomasta. Sellaisesta, johon mennään bussilla viidenkymmenen mummon seurassa, kuljetaan kylpytakki päällä koko viikko, ruokaillaan valmiiksi katetussa pöydässä ja ruoat tietenkin kannetaan eteen, joku skrobaa jalkapohjia ja toinen hoitaa auringon kuivattamia hiuksia. Sellainen kunnon laitostava kylpyläloma eläkeläisten tyyliin! (Terkkuja vaan päiväkahviseuralleni <3 )

Ja niin sitten iltasella tutustuimme Haapsalun kylpylän pakettihoitoihin. Piikkimatto, porekylpy, yrttikylpy, mutahoito, hierontaa kuiviltaan tai veden alla, hierova tuoli-hoito ja erilaisia vesivoimisteluja ja venytyshoitoja. Ah, minun oli helppo valita noista ne 6, jotka päiviin mahdutan.  Pahoittelin neidolle kotona, että tässä kylpylässä ei sitten ole niitä liukumäkiä. Tytär katsoi äitiään "himmeesti" ja totesi aikovansa ottaa kylpylälomasta kaiken irti. "Onko siellä sellaista suklaahoitoa ja kasvohoitoa ja ja ja ja..."
Eli siis vakioitten lisäksi mennään ekstrojen puolelle.
Eli siis ei tarvitse olla lähelläkään eläkeikää, jotta nauttii laitostavasta kylpylälomasta. Sen todisti Venla 14v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti