tiistai 3. syyskuuta 2013

Tosi touhukasta

Facebook-kaveri päivitti tänään: "Aikainen mato linnulta karkaa". Juuri näin!

Olen nyt ollut kaksi päivää opintovapaalla ja herännyt normaaliin töihinmenoaikaan ennen seitsemää. Voi mitä mahtavia touhutunteja ne kotona ovatkaan.

Meillä on menossa huoneiden raivaus. Neito sai päähänsä haluta suuremman makuuhuoneen ja mitä sitä ei äiti lapsensa eteen tekisi: vaihdetaan huoneita! Hän sisustaa jo antaumuksella mieleisekseen entistä vanhempien makuuhuonetta, maali ja tela peräseinää varten on jo hankittu ja sunnuntaiksi on suunniteltu Ikean reissua. Vaatteita on kannettu ylös ja alas, jätesäkillinen kirppistavaraksikin. Hyvä siitä tulee, vaan hurja on homma!

Ja kun jotain paikkaa kotona somistaa, alkaa toinen kulma näyttää sotkuiselta ja nuhruiselta. Sitten harhautuu sinne korjailemaan paikkoja ja kohta on joka paikka täynnä myttyjä ja kasoja... Huoh! Siltä näyttää kotimme tällä hetkellä.

Sain kaiken huhtomisen ohessa käytyä koiran kanssa lenkillä, varattua itselleni ikäkausitarkastuksen työterveyteen sekä koiralle lääkärin rasvapatin tarkastukseen. Palaveerasin kirjallisuusterapiaohjaajakollegan kanssa ensi vuonna järjestettävästä koulutuksesta ja hain neidon koulusta. Hieman valokuvailua Kantolassa ja Vanajan linnalla. Kauppareissulla pistäydyin ex tempore Kantolan kammariin ja kas, minulla on huomisesta lähtien kirppispöytä. Ilta menikin sitten tavaroita hinnoitellen niin vauhdilla, että jäi ensimmäinen jumppakertakin käymättä. (en olisi kyllä jaksanutkaan!)

Taitaa kohta tulla uni. On olo, että on paiskittu hommia. TAitaa kirja kopsahtaa otsaan aika pian sänkyyn menon jälkeen. Ihana, raukea tyytyväisyys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti