sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tosi tunnustus

Sain Hannalta (Ei ole totta!) tunnustuksen. Kiitos Hanna! Jatkan haastetta eteen päin. 

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat - jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle ja ilmoita siitä heille- kerro itsestäsi kahdeksan asiaa. Ensin kahdeksan asiaa itsestäni.

1. Kärsin makean himosta!

2. Olen heittänyt nuoruudessani keihästä ja minulla oli pitkään Saimaan piirin ennätys alle 16-vuotisissa tytöissä.

3. Rakastan kirjoittamista. Se tekee ajatuksiani ja maailmaa näkyväksi, ymmärrän niitä siten paremmin.

4. Käyn liki kuukausittain jossain taidenäyttelyssä.

5. Minusta on ihanaa hiplata vanhoja esineitä, vaatteita, huonekaluja. Käyn siis usein kirpputoreilla. Varsinkin sunnuntaisin se tarjoaa rentoutusta.

6. Olen mukana monikulttuurisessa työssä. Vieraat kulttuurit kiinnostavat minua.

7. Jos tuo lumen tulo ei kohta lopu, niin minulta repeytyvät pelihousut. Olen kevät-kesäihminen.

8. Olen liftannut Sappeessa lumikissan kyytiin ystävättäreni kanssa ;) Saimme sightseeing-kuljetuksen alueen läpi.

Ja sitten tunnustukset:

* Kirsille (http://iltatarina.blogspot.fi ja http://tilipaiva.blogspot.fi) tunnustusta mahdottomasta ahkeruudesta, jolla heittäydyt asioihin. Kiitos että saan olla rinnallasi. Muista lepo!

* Päiville (http://paivihaanpaa.wordpress.com) tunnustusta kirjallisuustyöstä, jota teet alueellamme. On ollut ilo tutustua ja kaffitella ja vaihtaa ajatuksia.

* Kerttulille (http://kerttulinmantelipuutalo.blogspot.fi) joka rakastaa sanoja, tunnustusta tunteikkaista tulkinnoistasi.

* Karille (http://keskimuoti.blogspot.fi) tunnustusta hurtista huumorista. Haluan lukea lisää keski-ikäisen miehen muodista!!!

* Hannalle (http://hipsu.blogspot.fi) tunnustusta lukihäiriön ja itsekriitikon syrjäytyksistä ja sielukkaista teksteistäsi.

* Sarille (runotalo.blogspot.fi) tunnustusta voimauttavasta blogista. Sen perusteella olet muodostanut mieleeni kuvan sielukkaasta, kauniista mielestä ja halusta levittää ympärilleen hyvää.

* Pilville (http://pilve.blogspot.fi) tunnustusta: olet osaava, sinnikäs, luova nainen. Pidä pää pilvissä, anna Wiltsun kiskoa jalkojasi maahan ;)

* Millalle (http://millaonexchange.blogspot.fi), kummitytölleni tunnustusta rohkeasta irtiotosta maailman ääriin ja takaisin paluusta miljoona kokemusta rikkaampana. 

Blogienne lukeminen avartaa maailmaani!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta ja kauniista sanoista, jotka saavat minut jatkamaan entistä vahvemmin tätä voimauttamisen polkua :) Olen ollut laiska jatkamaan haasteita, joten en uskalla luvata varmasti jatkoa, mutta aina haluan ajatella, että ehkä tällä kertaa teen sen. Olen kiitollinen tunnustuksesta ja arvostan sitä suuresti vaikka jäisikin jakamatta eteenpäin. Kiitos, että löydät ja näet RunoTalossa niin paljon hyvää - sydämeni hypähti ilosta <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihana! Ilo on ollut molemminpuolinen. Tartun haasteeseen kyllä, mutta sitä ennen heitän sinulle toisen - blogistani löytyy!

    VastaaPoista