maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tosi aurinkoa

Se paistaa taas! Jo sitä odotinkin pitkän talven jälkeen. Aurinko!

Olen aina tiennyt sen voiman itseeni, mutta tuntuu, että vuosien kartuessa se vain kasvaa. Ihan kuin heräisi talviunesta (vaikka ystävät ja työkaverit väittävät, etten osaa horrostaa). Jos olisin koivu, tunkisin jo silmua ihan villinä!

Viikonlopun vietin perheen ja ystäväperheen kanssa Himoksella. Säät eivät olisi voineet paremmat olla. Hississä laskettelulasit ylös ja kaikki aurinkoenergia talteen silmien ja ihon kautta. Laskupäivän jälkeen "afterskille" mökin terassille, joka oli oivallisesti rakennettu etelä-länsi -suunnassa. Saimme nauttia vielä viipyilevistä viimeistä säteistä saunan ikkunasta.

Nyt hieman ottaa pattiin se, että ulkona paistaa ja minä makaan sisällä. Imuroin jonkun vatsaflunssan tai vastaavan ja olen lojunut kuumeessa akselilla sänky - sohva - vessa. Ja yksi vielä ikävämpi puoli kirkkaassa auringonpaisteessa on... Nimittäin likaiset ikkunat paljastuvat. Ja se pesupuuha onkin sitten samassa "huono hiki"-kastissa kuin lumen luonti. Vedän kaihtimet eteen, ainkain sairastelun ajaksi.

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä nyt herännyt kuukauden horroksesta, ehdin jo ajatella, että missä satujatosi luuraa. Harmi, että olet joutunut sängyn omaksi. Toivon pikaista paranemista! Jos yhtään lohduttaa, niin meilläkin on likaiset ikkunat, onneksi on säleverhot. Täällä kaunis aurinkoinen sää, tali- ja sinitiaisilla on pönttöjen taisto meneillään, kahdesta pöntöstä ovat molemmat pariskunnat kiinnostuneita. Narsissit ovat jo nousseet kohti valoa, saattavat ehtiä Pääsiäiseksi, jos yöpakkaset hellittää. Aamulla klo 5.50 -5 astetta, kaunis aurinkoinen aamu, vielä -2 astetta. Lohtuhaleja meiltä molemmilta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Raija!!! Olette olleet monesti mielessäni ja siaa edesauttavat kauniit pannunaluset keittiön pöydällä :D Ja, olit mukanani taas kirjallisuusterapiaohjaajakoulutuksessa <3 Halit sinne teille!

    VastaaPoista